Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Unde ne gasiti

Situat în zona centrală a orașului Beclean, la aproximativ 7 km de Băile Figa, restaurantul Bachus vine în întâmpinarea clienților cu un echilibru perfect între atmosfera relaxantă și mâncarea gustoasă. Pentru noi, o mâncare desăvârșită este alcătuită din câteva ingrediente principale: produse proaspete și de cea mai bună calitate, atenție la detalii și multă răbdare -toate acestea fiind preparate de niște bucătari pasionați și iscusiți. Mizăm pe servicii de calitate și diversificate, tocmai de aceea ne alegem cu grijă ospătarii și bucătarii astfel încât satisfacția clienților să fie garantată.

Scopul nostru

Pentru că știm că gusturile nu se discută, oferim o gamă variată de preparate. Fie că ți-e dor de bucătăria tradițională, tânjești după preparate fast-food sau dorești să te răsfeți cu mâncăruri rafinate, cu siguranță restaurantul Bachus este locul în care trebuie să ajungi. În plus, suntem pregătiți în orice moment să îți recomandăm o băutură care să completeze perfect felul de mâncare ales.

Va oferim

Tocmai pentru că dorim să ne adresăm unei clientele variate, restaurant Bachus oferă posibilitatea clienților de a comanda mâncare la domiciliu sau la locația stabilită. Astfel, puteți să ne contactați pentru a primi cea mai avantajoasă ofertă calitate-preț pentru serviciile de catering pentru diverse evenimente precum nunți, botezuri, înmormântări, onomastici, recepții sau orice alt tip de eveniment unde doriți să vă răsfățați invitații cu o mâncare gustoasă și prospătă.

Your message has been sent. Thanks!
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.